Ik ben hulpverlener

U kunt uw cliënt aanmelden via de website. Hierna wordt er meteen een afspraak gemaakt. Samen met uw cliënt wordt de financiële situatie doorgenomen en stellen we een plan van aanpak op. Op deze manier wordt er constructief toegewerkt naar een schuldenvrije toekomst voor uw cliënt waar men weer de volledige controle terugkrijgt over de financiën.

Indien mogelijk krijgt uw cliënt inzage in de financiële administratie. Inzicht is altijd van groot belang om weer financiële zelfstandigheid te kunnen bereiken. Uw cliënt wordt begeleid totdat dit doel gehaald is. 

Beheer

Lukt het toch niet om helemaal financieel zelfstandig te worden? Dan kan Kristal Financial Services de financiën overnemen zodat uw cliënt niet meer in de problemen komt. Door de vaste lasten te betalen en voor zover mogelijk de schulden op te lossen helpen wij uw cliënt naar een financieel betere toekomst toe. Als er teveel schulden zijn dan zal worden onderzocht of uw cliënt middels de WSNP toch schuldenvrij kan worden.

Bewind

Wordt er direct vastgesteld dat uw cliënt waarschijnlijk niet zelfstandig zijn of haar financiën zal kunnen beheren? Kristal Financial Services kan in dit geval als bewindvoerder optreden en het financieel beheer geheel uit handen nemen. Vanzelfsprekend integer en zo transparant mogelijk.

Curatele

Als er vastgesteld wordt dat uw cliënt zijn of haar financiële en persoonlijke belangen helemaal niet zelf zal kunnen behartigen dan kan Kristal Financial Services deze zorg geheel uit handen nemen.

KRISTAL financial services
Postbus 1161
4530 GD Terneuzen
T +31 (0) 649 304 593 

T+31(0)6 21 38 38 08

Bereikbaar op Maandag, dinsdag,woensdag, donderdag en vrijdag
van 9.00 tot 12.00
contact